Dit is HUGO aankoopmakelaar. Met Hugo koopt u geen kat in de zak. Hugo waakt over ùw belangen bij het kopen van een woning.

Hugo's baasjeDick Hendrix, eigenaar Hendrix & Huybregts:

 

Ik ben sinds 2000 makelaar -taxateur en heb al heel wat huizen de revue zien passeren. In al die tijd ben ik dan ook heel wat te weten gekomen over woningen. Maar de makelaardij gaat niet alleen over huizen, maar even zoveel over mensen!

Mijn opgebouwde kennis over bouwkundige gebreken, juridische geschillen en onderhandelingen, deel ik graag met mijn klanten. Daar huurt u me voor in!

Niet onregelmatig kom ik een passieve makelaar tegen. Slecht voorbereid en op maar één ding gebrand; verkopen. Een nietsvermoedende koper hapt toe en loopt later tegen problemen aan. Maar dan is de verkoper vaak niet meer thuis. Met mijn hulp voorkomt u dit en zijn er geen verrassingen achteraf! Mocht er toch iets zijn dan los ik ze op.

Natuurlijk lijkt mijn dienstverlening voor de leek op een extra kostenpost, maar niets is minder waar. Zie mij als een belastingadviseur of accountant, die betaal je voor a) het gemak en b) om minder belasting te betalen. Had je hem niet ingeschakeld dan had je alles zelf moeten doen en had je meer belasting betaald! Ik sta dan ook voor de volle 100% achter deze dienstverlening.

Leest u gerust de referenties eens door!

Dick Hendrix | NVM Makelaar –taxateur

 

< Terug naar "Dit is Hugo"